VIKING DC-1 ESD sorozatú kis asztali szárító szekrények

DC-1 ESD sorozatú kis asztali szárító szekrények

A DC ESD sorozatú száraz tárolószekrény egy speciális berendezés, melynek relatív páratartalom szabályzás rendkívül alacsony tartományába esik, amelyre szükség van a nedvességre érzékeny alkatrészek és anyagok kezeléséhez. Beleértve a precíziós fém alkatrészeket, nyomtatott áramköri lapokat, lemezeket, nanoszálakat, kazettákat, laboratóriumi minták, elektronikus modulokat.

Az összes DC ESD sorozatú szekrény csak antisztatikus (ESD) verzióban készül, szigorúan betartva az IEC 61340-5-1 ESD biztonsági előírásait.

A szárító tárolószekrényekhez csak speciális ESD üveget használunk, vezetőképes felülettel (vezetőképesség 103-105 Ohm). A szekrény összes polca és vízszintes felülete földelve van, és az összes fém elem ESD bevonattal van ellátva. A DC-1 szekrényeket egy középső, rövidített polccal együtt szállítjuk.

A DC-1 ESD szárító tároló szekrények RS-232 portokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik az adatgyűjtést. Egyszerűen csatlakoztassa szabványos vezetékkel a DC szárító szekrényt a számítógéphez.

A VIKING Páratartalom menedzser (felhasználóbarát) program segítségével a szárító szekrények távolról kezelhetők, amely segít a kezelőnek a tárolási körülmények megismerésében. Rögzíti a száraz szekrény adatait és grafikon segítségével lehetővé teszi a szkerény adatainak megtekintését.

A VIKING Páratartalom menedzser szoftver segítségével a szárító szekrények távolról kezelhetők, mely segít a kezelőnek a tárolási körülmények megismerésében. Rögzíti a szárító szekrény adatait és lehetővé teszi a grafikus megjelenítést.

A DC sorozatú szekrényekben páratartalom és hőmérséklet kijelző található, a paraméterérték bevitele a könnyen kezelhető háromgombos digitális vezérlésű LSD panelen.

A páratartalom és a hőmérséklet ellenőrzését a beépített precíziós érzékelő végzi, digitális interfésszel, processzorral és LCD kijelzővel. Az érzékelést egy CMOS technológián alapuló érzékelő végzi, minden egyes érzékelőt, a telepítés előtt gyárilag kalibrálnak.

 

Műszaki adatok

Paraméterek Értékek
Dimensions, W×H×D, mm 600×737×640
Térfogat, liter 238
Szekciók száma 1
Polcok száma * 1 alsó polc - a szekció alja
1 rövidített polc a készletben
1db kérésre további rövidített polc
Terhelhetőség, kg 55-ig
Max. dimensions of units to store Szélesség 500 mm-ig
Magasság 510 mm-ig
Mélység 570 mm-ig **
Páratartalom tartomány 1 - 50%
Pontosság

±1%

A nedvesség felszívódása automatikusan regenerált abszorbens (zeolit)
Száradási idő (50% -ról 1 %-ra RH) kevesebb vagy egyenlő, mint 1 óra 40 perc
Helyreállítás <5% RH*** legfeljebb 8 perc
Riasztással integrált
Max. energiafogyasztás 210–240 watt/óra regenerációs fázisban, 20–30 watt/óra tárolási fázisban
Tápfeszültség 220±22 
IP védelmi osztály IP 55
Súly, kg 60


* Ajánlott szám. További polcok kérésre kaphatók
** Különböző számok minden mérethez
*** 10 mp ajtónyitás után


AJÁNLOTT TERMÉK Reflow Oven