ALD 5820S Inline Pre-Reflow AOI

ALD 5820S Inline Pre-Reflow AOI

Az ALD5820S egy nagy teljesítményű, könnyen kezelhető AOI rendszer, melynek célja a beültetés utánni ellenőrzés, mielőtt a PCB bekerülne a kemencébe. Az ALD5820S pontosan elemzi az alkatrészeket és biztosítja a visszajelzést, ami létfontosságú a beültető gépek teljesítményének javításához. A rendszer észleli az összes elhelyezési hibát, például hiányzó, félreültetett, fejjel lefele, polaritás hibás, rosszhelyre ültetett és felemelt lábú alkatrészt. Ezenkívül az ALD5820S rendelkezik 2D paszta ellenőrzéssel.

 

A modellben megvalósított egyedi technológiák:
• Rendkívül alacsony hibás riasztási arány, magas FPY
• Árnyékmentes, vetemedés-mentes, érzéketlen
a nyomtatott áramkör színére
• Gyors és pontos ellenőrzés és mérés
• Ideális a 0201 és 01005 alkatrészek vizsgálatához,
• Gyors programozás, intuitív felhasználói felület
• Hatékony minőségellenőrzés
• Folyamatvezérlés a hibák megelőzésére
• Alacsony karbantartási költség

 

A termelési környezetben a nyomtatási és beültetési folyamatok a legfontosabbak, és nagyban
hozzájárultak a hiba arányához. Az ALD5820S a hibák észlelésére szolgál mielőtt a nyomtatott áramkört beforrasztják, és a javítás nehézkes és drága lesz. Az ALD5820S pontosan elemzi az alkatrészeket, és visszajelzést szolgáltat,
ami elengedhetetlen a beültető rendszerek teljesítményének javításához.

Az ALD5820S hatékony algoritmusok által támogatott, példátlan magas teljesítményt nyújt.
Gyorsasági teljesítményt melet nagyon alacsony hamis riasztási ráta jellemzi, még bonyolult PCB esetében is.A rendszer teljesítményét nem érinti az árnyék vagy nyomtatott áramkör vetemedés.

A program létrehozása egyszerű és előremutató. A rendszer támogatása az "offline" programozás, valamint az Integrált vonalkód olvasási képesség, különböző nyomon követhetőségi opciók és folyamatirányítás. A javító állomás világos
képet ad a hibáról, amellet a jó mintát is mutatja. Ezáltal lehetővéteszi a gyors ellenőrzést és megelőzi az operátorok hibázását.

Aleader katalógus 2019


AJÁNLOTT TERMÉK Nagy sebességű SMT gyártósorok