MAGNUS FHD UNO video mikroszkóp

Egyszerű mérések és dokumentáció program

A TAGARNO méréstechnikai program lehetővé tesz, hogy a digitális mikroszkópal képeket készítsen, mérje a  különböző tárgyakat, majd  a dokumentumot közvetlenül mentse a számítógépre. Közvetlenül az SD kártyára tárolhatja a képeket anélkül, hogy a mikroskópot csatlakoztatná a számítógéphez. Majd később számítógépen tovább szerkesztheti a képeket melyel megkönnyíti a dokumentáció kezelését. Az XPLUS vezérlőegység és mérés program csatlakoztatásával teljessé alakíthatja a munka állomást. A XPLUS vezérlő egység számítógéphez történő zatlakoztatásával, hozzáfér a pillanatkép funkcióhoz és egy sor fejlett fényképezőgép beállításhoz.

 

Tagarno katalógus

Tagarno mérőprogram

 

 

 Osztott képernyő az összehasonlító nézethez

Az osztott képernyő funkció lehetővé teszi, hogy megossza a monitor és a számítógép képét. Például: a számítógépen megnézheti a referencia képet vagy ábrát, mialatt a kamera alatt ellenőrzi a tárgyat. 

 

  

Könnyű kezelhetőség

TAGARNO FHD UNO egyesíti a "full HD" technológia páratlanul éles képét és a mikroszkóp biztonságos, ergonomikus és rugalmas digitális nagyítási rendszerét.

 

Kiváló képminőség

A "full HD" felbontással egy rendkívül éles képet kap, felülmúlhatatlan színvisszaadással. Amit lát a monitoron pontosan az van a kamera alatt, torzítás, késés vagy interferencia nélkül. A beépített autofókuszos éles képet biztosít, tekintettel a nagyítás méretére.
 

Akár 82x nagyítás

A TAGARNO FHD UNO kiváló képminősége lehetővé teszi akár a 82-szeres nagyítást (22"), az élő képalkotó 60FPS és 10 dioptriás lencsével szerelve.

   

Megerősített együttműködés

Ráadásként a TAGARNO FHD UNO "több-szemlélő" opcióval van felszerelve, mely lehetővé teszi több személy számára, az egyidejű megtekintést. Ez a funkció például kiválló új kezelők oktatására. A párbeszéd ablak további segítségrt nyút a hatékony munkában és minőség ellenőrzésben.

 

Méretek

H: 464mm, W: 300mm, D: 499mm

Súly

5.2 kg

Telyesítmény

14W 

Tárolási feltételek

-20 - +60 C, 5 – 90 % RH 

Működés feltételek

0 – +45 C, 5 – 90 % RH 

Működési magasság

Min: 200mm, max: 415mm

Működési szélesség

370mm

kijelző felismerése

Igen

Csatlakozók

DVI be/kimenet, USB 2.0, Sub-D 9 csatlakozó vezérléshez 

Nagyítás

20x optikai

Kamera felbontása

FHD1080p, 1920x1080@60/50/30/25Hz 

Automatikus fókusz

Igen

Írisz

F1.8 to F26 

Redőny 1:4-től 1:1000-ig
SD CARD adapter kép rögzítése SD kártyára

 


AJÁNLOTT TERMÉK Electrosub Advert