iineo+ SMT multifunkciós beültetőgép


IINEO+

Az új iineo + egy kiforrott gép, jól konfigurálható, új megjelenésű, új RC 5.16 program és integrált elektromos tesztelőt tartalmaz. Ez a lépésváltás biztosítja a vállalatvezetés sikeres termelését, segítve a folyamat finomítását és felhasználói hozzáférést.

iineo + bizonyított technológiailag fejlett csomagot kínál, kereskedelmi vonzó áron.

 

 

Europlacer katalógus

 

 

RC 5.16
 

RC 5.16 az Europlacer grafikus
felhasználói felülének legújabb változata, amely egy szélesebb érintőképernyős monitor látható, ezáltal az egész grafikus felületen megkönnyíti a gyors és egyszerű navigációt .

 

 • Microsoft® Windows® 10, 64 bites operációs rendszer
 • Tiszta grafikus felhasználói felület a könnyebb kezelhetőség érdekében
 • Több magos gazdálkodás, melyek gyorsítsák videó elemzést, a beültető program és belső kommunikáció optimalizálása
 • JEDEC tálca könyvtár képesség
 • Továbbfejlesztett alkatrész könyvtár:
  • A kijelzőn megjelenik a nem optimális alkatrész, a módosítás lehetőségével
  • Különböző alaktrészek pontos reprezentációja (szegmentált, flip-chip, stb)
  •  Az első láb megjelölése a  kijelző és helyzetének módosítása
  • Új speciális elemzés bonyolult eszközök
 • Elektromos teszt varázsló, a felvevés és beültetés vizsgálati felületen
 • Szerver / kliens adatbázisok kezelése csökkenti a felhasználó hálózati forgalmát, ami gyorsabb a kommunikációs sebességet és több gép támogatását eredményezi - akár 9 gép soronként
 • Több lábbal rendelkező vagy BGA alkatrészek továbbfejlesztett elemzése, nagy felbontású rögzített kamerával
 • Valósidejő dokumentáció

 

 

ALKATRÉSZ TESZTER

 

Europlacer integrált komponens tesztere létfontosságú opció a kiemelt minőségű gyártók területein, mint például az autóipar, katonai, orvosi vagy a légi közlekedés. A teszter önállóan kalibrálható függetlenül a nemzetközileg elismert szabványoknak és szabvány intézeteknek. Dinamikus tesztelés során a beültetés garantálja szükséges és bejegyzett teljesítmény, amennyiben igényes alkalmazásokkal dolgozik. A Europlacer elektromos vizsgálató egysége a gép belsejében van szerelve, ezáltal független bármilyen platformontól vagy az adagolók számától. A fej magában foglal egy négyvezetékes Kelvin-csatlakozós LCR mérőhídat amely egy flexibilis nyomtatott áramköri teszt padhoz kapcsolódik. Ez az pozíció, a felvétel és a beültetés között található, ahol az alkatrészt beméri.

 

 

 

 

iineo + két bevált technológiai

haladó csomagot szolgáltatat

kereskedelmi vonzó áron

 

 

TRACK PACK

Frissítési csomag, amely összefogja Europlacer teljes nyomon követhetősége és "PROMON" lehetőség, hogy az 1D és 2D nyomon követhetőséget egy újabb szintre emelje. Track Pack tartalmaza az automata szélesség állító szállítószalagot, a programozó állomást és a mikroterminált.

 

AERO PACK

A high-integrity ESD upgrade pack that extends the standard ESD compliance beyond the board transport and pick & place mechanisms to the entire iineo+ platform.

Magas integritású ESD frissítő csomag, amely kiterjed az alapértelmezett ESD megfelelésen túl a nyomtatott áramkör szállításán és "pick & place" mechanizmusok teljes iineo+ platform.

 

TOTAL TRACEABILITYTM

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy integrálják a teljes nyomon követhetőséget az egész termelési folyamatra. A nyomonkövethetőség érdekében ez az intelligens rendszer alkatrész szinten átfogó adatnaplózást készít minden egyes elkészített nyomtatott áramkörről. A PCB kamera felismer vonalkódot, míg az intelligens adagolók tartsák adagadatokat. Az archív feldolgozható a PROMON termelési felügyeleti program segítségével vagy elemzésre exportálható a nyomon követhetőség érdekében. A termék azonosítása alapján, a rendszer lehetővé teszi az automatikus program betöltését.

 

 

PROMON

Szolgáló a termelési „műszerfalat” az Europlacer gépek, PROMON egy könnyen használható kézből termelési gazdálkodási adatok. Folyamatosan gyűjti és tárolja az összes termelési adatot, egy sorban, vagy több vonalban, a "Live Mode" lehetővé teszi a valós idejű megtekintést és a helyi vagy távoli elemzést. Statisztikai móddal egy meghatározott időszakban elemezi az adatokat. A kezeléshez szükséges adat mennyiség és jelentéskészítés, a teljesítmény adatok termelékenység optimalizálása, mellett a PROMON ideális eszköz, hogy elemezze és keressen nyomonkövetési adatokat.


AJÁNLOTT TERMÉK Electrosub Advert