SP210avi inline stencil nyomtató

SP210avi

egy új megjelenés az SMT szitanyomó piacon. A nyomtató továbbra is megtartja a hírnevét, mint a legkisebb 23" stencil SMT nyomtatót, ami legmagasabb szintű képességel és a minőségel bír.

SPEEDPRINT fenntartja elképzelését, hogy olyan nyomtatót fejleszen és gyártson, hogy a felhasználó a célnak megfelelően a leghatékonyabb terméket kapja.

Az SP210 ugyanarra a platforma lett felépítve mint az SP700 sorozat, ezáltal ideális bármilyen alacsony, közepes vagy nagy termelési környezetben.


SP210avi inline stencil nyomtató
 

 

A SPEDPRINT politikája, hogy szabványos innovációkkal egyszerű és minőségi termelést biztosítsunk. 
Ez az elv vezetett minket, hogy megalkossuk az SP210, ahol agyártási folyamat minden kritikus eleme az alapfelszereltség része. Ez azt jelenti, hogy minden beruházásnál a SPEEDPRINT termék biztosítja a legmagasabb szintű költséghatékony megoldásokat és a termék minőségét.


Néhány standard funkciók a SP210 sorozatban:

  • automatikus szállító szallag szélesség beállítás
  • teljesen automata szita betöltés és kiadás
  • teljesmértékben programozható nedves / száraz vákuumos tisztító
  • nyomtátás előtti forrasz gyöngy ellenőrzése

 

Konfiguráció példák:

 

Speedprint katalógus

 

 

SMT nyomtatás

Amikor arra van szükség, hogy mikron méretű terméket készítsen, a vezérlés felbontása  és mérési rendszer a lehető legjobb legyen. Minden SPEEDPRINT termékben a legfejletebb vezérlő technológia áll rendelkezésre, minden tengely rendelkezik egy mikron felbontású szilárdtest lineáris kódolóval. Ez tényleg az egyetlen módja annak, hogy garantáljuk a legmagasabb szintű teljesítményt a gép működésének teljes életartama alatt.

A platform lényege a SPEEDPRINT által kifejlesztett egyedülálló "Dual Roving Camera" (DRC) kamera rendszer,  mely egy magasabb szintre emeli a nyomtatást, ezáltal kezeli a drámai változásokat alkatrész miniatürizálásában és a termelés komplexitását. Kihasználva a két kamera egységét a "lenéz - lenéz" konfigurációban, és az 1 mikron pontosságú tengely vezérlési rendszert, DRC rendszer tartalmazza a SmartCal-t és nyomtatás előtt eltávolít bármely folyadékot vagy pasztát. Ezek képességek növelik a minőséget és megszüntetik a váratlan költséget.

Az SP210 egyszerűsített jellegének köszönhetően képes átfogó öndiagnosztikára, mint a termelés közben jeletések és az automatikus hibabejelentés készítésére, melyek lehetővé teszi a hibaelehárítást menetközben. Ez azt jelenti, hogy távolról támogatjuk készülékét és a gyártási folyamatot, bárhol a világon.


AJÁNLOTT TERMÉK InterFlux