Quik-tool

 

Bemutatjuk a Quik-Tool

SÍK FELÜLETRE SZERELHETŐ ALTÁMASZTÁS

 

Célnak azt tűztük ki tűztük ki, hogy a Quik-tool™ készüléket a piacon a legjobb teljesítményű automatikus felületre szerelhető szerszámmá tervezzük. A másik kihívás a versenyképes ár volt. Küldetés teljesítve.

A Quik-tool™ rendszerek minden típusú stencilnyomtatóhoz kaphatók, mint például az EKRA, DEK, ERSA, Speedline MPM, Speedprint, SJ Innotech, Juki GL, Fuji GPX vagy az Essemtec, mindig esetbe optoérzékelővel kiegészítve. A Quik-toolTM rendszerek szintén elérhetők minden olyan SMD Pick & Place géphez, mint az ASM Siplace, Juki, Fuji, Essemtec, Samsung, Assembleon, Mimot, I-Pulse, Yamaha vagy Dima, megegyezik az AOI rendszerrel, mint aViscom, Koh Young vagy Modus.

 

Quik-tool katalógus

 

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

A legtöbb elektronikai gyár számára  egy jó lehetőség, hogy szabványos mágnesalapú támasztócsapokat használjon az áramköri lapok alátámasztására, szitanyomás és alkatrészek beültetése során. Lehet, hogy olcsóbb, de nagyon megbízható. Használatával a gyártók értékes időt tudnak megspórolni. A Quik-toolTM segítségével, az eddigi 10-20 percel ellentétben, 30 másodperc alatt is elkészíthető a beállítás.

MAXIMÁLIZÁLJA A HASZNÁLATOT

A Quik-toolTM ideális megoldás azoknak a gyártóknak, akiknek sűrűn gyors átállásra van szükségük, alacsony darabszám mellett. A Quik-toolTM növeli a termelés sebességét, mivel a kezelők nem azzal töltik az időt, hogy az alátámasztó csapokat a megfelelő helyre állítsák.

AUTOMATIKUS VAGY KÉZI ÜZEMMÓD

A Quik-toolTM automatikusan és manuálisan is működik, így a modulok cseréjekor nincs szükség kézi beállításokra. A legegyszerűbb és legmegbízhatóbb vezérlőrendszerrel fut, tehát a karbantartási gondok a múlté.

MAGAS SŰRŰSSÉGŰ TÜSKE ELOSZTÁS

A verseny társakkal ellentétben 400%-kal növeltük a tüskék tartóerejét, továbbá az alátamasztó tüskék sűrűssége és egyedi magasság beállítása, alapfelszereltség. A tüskék háza nagy alapterületű, mivel nehezebb csapokat használunk, újrakezdéskor gyorsabban leesnek. A dugattyúkat is elkülönítettük a csaptengelytől, hogy jelentősen csökkentsük a karbantartási időközöket.


AJÁNLOTT TERMÉK Reflow Oven