Szolgáltatások

Árjegyzékek, dokumentációkA legtöbb termék, tartozék valamint alkatrész listája és árjegyzéke honlapunkról letölthetõ.
Az összetettebb berendezésekrõl egyeztetés után árajánlatot küldünk.
A legtöbb termékrõl információs anyagok, használati útmutatók tölthetõek le.
Irodánkban megvásárolhatják a szükséges termékeket, azok tartozékait, alkatrészeit is.

 

Kedvezmények

Kedvezményt nyújtunk darabszám alapján is, meghatározott mennyiségû vásárlás esetén az ár kedvezõbb. Errõl bõvebb információt kollégáinktól kaphat.
Ütemezett szállítási szolgáltatásunkat gyártók vehetik igénybe. Adott idõben a megrendelt árut a kialkudott áron szállítjuk. Az ár ilyenkor visszavonásig érvényes, és eltérõ az eddigi kalkulációktól.
 

Szállítás futárszolgálattal

Utánvétes szállítást vállalunk az ország egész területére. A 12 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk, ezek a következõ munkanapra megérkeznek. A DPD szállítási díja nettó 1200 forintól kezdõdik. A szállítási díjat tartalmazza a számla végösszege.

 

Törzsvásárlóinknak

Törzsvásárlóinknak raktáron nem szereplõ tételeket is beszerzünk, ezt elõjegyzésre vesszük fel, az áru megérkezésekor telefonon értesítjük megrendelõnket.

 

Szaktanácsadás

Termékeink felhasználói a készülékek vagy berendezések használatával kapcsolatos tanácsadásért keressék meg munkatársainkat.
 

Garancia

Forgalmazott termékeinkre a jótállási idõ 12 hónap. Külön megegyezéssel, igény szerint 12 + 12 hónap is lehet.
 

Alkatrészek

Folyamatosan biztosítjuk minden általunk forgalmazott és még forgalomban lévõ termék jótállás alatti illetve utáni javítását, a készülékek valamint berendezések alkatrész és fogyóeszköz utánpótlását.
 

Szerviz

Az esetlegesen meghibásodó készülékek javításáért szervizünket kereshetik fel.
A szervizelésre átadott készülékek mindegyikét megtisztítjuk és a jelzett hiba kijavításán túl teljes körûen átvizsgáljuk.