GL OPTI LIGHT LED 127

Többcsatornás LED fényforrás egy dobozban.
 

GL Optic bemutatja legújabb fejlesztését. Egységes fényforrás segítségével a JUST LED technológia biztosítja a magas stabilitást és rugalmas megoldást kínál. A GL Optic LIGHT LED használható mint referencia szabvány fényerősség, ezáltal használható mint kalibrációs referencia, kamerák és egyéb optikai eszközök számára. A készülékben levő LED-ek és az integráló gömb kombinációja nyújt ideális homogenitását. Továbbá az elektronikus vezérlőrendszer és hőstabilizáló nak köszönhetően  rendkívüli szín stabilitással rendelkezik.
JUST Normlicht LED technológia elérte a célját, hogy szabályozza a LED-ek tulajdonságait. Ahhoz, hogy szabályozzuk a LED tulajdonságait,kifejlesztettünk egy komplex többszintű kalibrációs eljárást, hogy minden egyes LED-es fényforrást kalibráljunk, és tároljuk spektrális tulajdonságait. Ez a folyamat egyedülálló, ezért a JUST Normlicht szabadalomaztatta az eljárást.

 

EGYEDI TULAJDONSÁGOK

  • Nagyon nagy egységesség
  • Közel tökéletes fényforrások replikációja , mint a D50, D65, D75, A, TL 84
  • Szabadon választható szín fényspektrumok,nagyobb mint az sRGB
  • Egyedülálló kalibrációs módszernek köszönhetően stabil körülmények
  • Sokkal hosszabb LED élettartama, köszönhető az aktív termikus stabilitásnak

 

FELHASZNÁLAT

 

Alkosson tetszőleges fényt a GL Opti Light LED-el
 

A GL OPTI LIGHT LED USB-kábelen keresztül, számítógépről vezérelhető. A beállításokat el lehet végezni a LED vezérlőpanel keresztül is. A JUST program lehetővé teszi, hogy a fény kordinátáit igényei szerint beállítsa. Továbbá tartalmaz olyan fényforrás szabványoknak megfelelő tulajdonságokat, mint a D50, D65, D75, A, TL84. Az aktív többszintű kalibrációs rendszer, fel van osztva az alap gyári kalibrálásra és az állandó online kalibrálásra, miközben nem használja a külső metrológiai berendezést. A GL OPTI LIGHT LED hatékony önellenőrző működési rendszerével az emberi szem számára állandó és láthatatlan magas frekvenciával (>100Hz) szabályozza a fényt. A JUST LED-technológia nem csak meghaladja a hagyományos LED-es fényforrások a fény minőségét, de most először képes lemásolni egy óriási szín űrt a legmagasabb minőségben.

 

MŰSZAKI ADATOK

 

Spektrumtartomány 385-750nm
LED színes csúcsok [nm] 390; 450; 470; 520; 590; 633 (+/-10 nm)
Hasonlatosság +/- 1%
fénysűrűség tartománya 100-3000 cd/m2
Colorimetric stabilitás +/- 0.0020
Méretek 215mm x 215mm x 130mm

AJÁNLOTT TERMÉK Follow Me System by INTEON