GL Spectis 1.0 Touch Spectrométer

 

A különféle alkalmazások és a felhasználóbarát felület teszi ezt az eszközt a világ elsőszámú intelligens „okos” spektrométerévé.

GL Optic GL Spectis 1.0 Touch az első Android-alapú operációs rendszerű mobil spektrométer, Ez az egyedülálló készülék továbbfejlesztett funkciókat és számos új funkciót is tartalmaz. A GL Spectis 1.0 Touch integrálja egy felső kategóriás kézi spektroradiométer teljesítményét, az intuitív érintőképernyővel.


EGYEDI TULAJDONSÁGOK

 

Android rendszer

A hordozható mérőműszer megbízható eredményeket szolgáltat és tartós teljesítményt, mint a világ legerősebb mobil platformja. Mára az Android operációs rendszer, több mint 1 bilió okostelefonok és táblagépek operációs rendszere. Ez a kivitel a végfelhasználónak garantálja a naprakész technológiai megoldásokat és a folyamatos támogatást.

Mérőfej - Alapértelmeztt diffúzor

GL Optic spektrométer fény mérése tervezett és előrekonfigurált készülék. Ezért érdemes csatloztatni a koszinusz korrigáló mérőfejet - alapértelmezett standard diffúzor. A B osztályú koszinusz korrigáló mérőfej is tartozék, amely lehetővé teszi a fény megfelelő mérését 180° (2 Pi) az érzékelő fölöttiféltekén, Lambert-féle koszinusztörvény szerint.


Érintőképernyős kijelző

A műszer nem igényel számítógépes csatlkoztatást, hogy elvégezze a mérést és a színes érintőképernyő azonnal megjelenítse a kritikus adatokat. A programon belül a navigáció nagyon egyszerű, és a következő paramétereket megtekinthetők:
• teljes spektrális profil, például spektrális teljesítmény eloszlás
• színérték grafikonok CIE szabványoknak szerint
• színkoordináták
• az összes fény paraméterek mint a CCT, CRI és az egyes R1 - R14 indexek
• színek csúcsértékei


Micro SD

A 4 GB-os micro SD kártyára automatikusan menti a több ezer fénymérést. A rendszer egy könyvtárat hoz létre, mely mappákat tartalamz, ahol a mérési adatokat külön fájlokban tárolja. Az elnevezést könnyen meglehet változtatni, ezzel is segítve a felhasználót, hogy könnyebben hozzáférjen a mentett mérésekhez. Ezen felül az adatokata a micro SD kártyáról átmásolhatja közvetlenül a számítógépére.


Automatikus tartozék érzékelés

GL SPECTIS 1,0 Touch egy egyedi mechanizmusal rendelkezik, amely felismerni a csatlakoztatott optikai szondát, és automatikusan betölti a megfelelő kalibrációs fájlt. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a tartozék interfészek cseréjekor elkerülje a mérési hibákat . A kalibrációk megfelelnek a vezető intézetek szabványainak és ezt megerősíti a gyártók által kiadott tanúsítvány.


Sötét áram kompenzálása


Annak ellenére, hogy ez nem egy hűtött eszköz, a GL SPECTIS 1.0 Touch készen áll, hogy nagyon pontos méréseket végezzen különböző körülmények között. A hőmérséklet érzékelő az elektronikus kártya van telepítve figyeli a hőmérséklet-változások és automatikusan kompenzálja az esetleges fekete szintváltozását, ezáltal kiváló mérési stabilitást biztosít.


Vezérlő csatlakozó


A speciális alkalmazásokkor, a ki / be csatlakozó használata lehetővé teszi a külső egységek történő szinkronizálását. Például: mérés közben a csatlakozóval vezérelhető a tesztelt lámpa villanása.


Univerzális tartó 
 

A GL SPECTIS 1,0 alapvetően asztali készülékként használható, de bonyolultabb mérési elrendezésében is használható. Minden egység egy szabványos ¼ "BSW menettel (a kanmerák szabványos menete) van szerelve. Ez a menet lehetővé teszi, hogy a műszert állványra, laboratóriumi optikai padra vagy termelési környezetben használja.

Fotometriai és radiometrikus kalibrálás


Az abszolút spektrális kalibrálás van beépítve minden spektrométerbe, ezáltal lehetősége nyílik pontos mérését végezni különböző abszolút értékekkel, mint a Lux, Candela és Lumen.


Használat

Ha megbízható, pontos és intuitív módon működtethető spektrális eszközt keres, a GL SPEC TIS 1.0 minden spektrális fény mérésében a legjobb választás.

Most már nem csak a szakértők juthatnak megbízható fény mérési adatokhoz, egyedileg kalibrált mérőműszerek gyors és pontos eredményt adnak, a mellékelt program intuitív és könnyen kezelhető.

Ha meg kell mérni:

  • Lux - megvilágítás értéke

  • Lumen - a fényáram

  • CRI - színvisszaadási index CIE szerint

  • CCT - korrelált színhőmérséklet CIE szabvány szerint

  • COLOR - szín koordináták CIE 1931 és CIE 1964 szerint

  • mWatt - sugárzási teljesítmény értéke

és még sok más ... ... jól hordozható és pontos, a GL SPEC TIS 1.0 egy tökéletes megoldás.

 

MŰSZAKI ADATOK

Spektrumtartomány 340-750nm / 640-1100nm
Érzékelő CMOS szenzor
Képpontok száma 256
Felbontás ~ 1.7nm / ~ 1.8nm
Hullámhossz reprodukálhatósága 0.5nm
Integrációs idő 5ms to 100s
A / D konverzió 16 bits
Jel-zaj arány 1000:1
Szórt fény 2*10E-3
Spektroradiometrikus pontosság 4%
Mérési bizonytalanság színkoordináták (x.y) 0.0015

 

GL Optic katagolós


AJÁNLOTT TERMÉK INTEON