GL Spectis 5.0 Touch Spectrometer

GL Spectis 5.0 Touch

Fedezze fel az új, kompakt méretű laboratóriumi minőségű spektrométert.
 

Az új GL SPECTIS 5,0 Touch-nál felhasznált, a legújabb intelligens technológia megoldásokkal, a nagy megbízhatósággal és könnyű használattal a GL Optic bővítette mérőeszközök termékpalettáját. Ezzel az eszközzel könnyű laboratóriumi pontosságú mérési adatok kapni. A spektrométer egyedileg kalibrálásának köszönhetően precíz eredményeket gyorsan továbbítja és a mellékelt szoftver intuitív és könnyen kezelhető.

 

EGYEDI TULAJDONSÁGOK

Android rendszer

A hordozható mérőműszer megbízható eredményeket szolgáltat és tartós teljesítményt, mint a világ legerősebb mobil platformja. Mára az Android operációs rendszer, több mint 1 bilió okostelefonok és táblagépek operációs rendszere. Ez a kivitel a végfelhasználónak garantálja a naprakész technológiai megoldásokat és a folyamatos támogatást.

 

Mérőfej - Alapértelmeztt diffúzor

GL Optic spektrométer fény mérése tervezett és előrekonfigurált készülék. Ezért érdemes csatloztatni a koszinusz korrigáló mérőfejet - alapértelmezett standard diffúzor. A B osztályú koszinusz korrigáló mérőfej is tartozék, amely lehetővé teszi a fényc megfelelő mérését 180° (2 Pi) az érzékelő fölöttféltekén, Lambert-féle koszinusztörvény szerint.

Micro SD

A 4 GB-os micro SD kártyára automatikusan menti a több ezer fénymérést. A rendszer egy könyvtárat hoz létre, mely mappákat tartalamz, ahol a mérési adatokat külön fájlokban tárolja. Az elnevezést könnyen meglehet változtatni, ezzel is segítve a felhasználót, hogy könnyebben hozzáférjen a mentett mérésekhez. Ezen felül az adatokata a micro SD kártyáról átmásolhatja közvetlenül a számítógépére.
 

Automatikus tartozék érzékelés

GL SPECTIS 1,0 Touch egy egyedi mechanizmusal rendelkezik, amely felismerni a csatlakoztatott optikai szondát, és automatikusan betölti a megfelelő kalibrációs fájlt. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hoyg a tartozék interfészek cseréjekor elkerülje a mérési hibákat . A kalibrációk megfelelnek a vezető intézetek szabványainak és ezt megerősíti a gyártók által kiadott tanúsítvány.

 

Sötét kompenzálása


Annak ellenére, hogy ez nem egy hűtött eszköz, a GL SPECTIS 1.0 Touch készen áll, hogy nagyon pontos méréseket végezzen különböző körülmények között. A hőmérséklet érzékelő az elektronikus kártya van telepítve figyeli a hőmérséklet-változások és automatikusan kompenzálja az esetleges fekete szintváltozását, ezáltal kiváló mérési stabilitást biztosít.
 

Vezérlő csatlakozó


A speciális alkalmazásokkor, a ki / be csatlakozó használata lehetővé teszi a külső egységek történő szinkronizálását. Például: mérés közben a csatlakozóval vezérelhető a tesztelt lámpa villanása.
 

Univerzális tartó 
 

A GL SPECTIS 1,0 alapvetően asztali készülékként használható, de bonyolultabb mérési elrendezésében is használható. Minden egység egy szabványos ¼ "BSW menettel (a kanmerák szabványos menete) van szerelve. Ez a menet lehetővé teszi, hogy a műszert állványra, laboratóriumi optikai padra vagy termelési környezetben használja.

 

Fotometriai és radiometrikus kalibrálás

Az abszolút spektrális kalibrálás van beépítve minden spektrométerbe, ezáltal lehetősége nyílik pontos mérését végezni különböző abszolút értékekkel, mint a Lux, Candela és Lumen.

 

Használat

GL SPECTIS 5.0 Touch kifejezetten a fejlett mérésre let fejlesztve, úgy mint:

  • LED-ek mérése összhangban a CIE 127: 2007
  • LED termékek fotobiológiai biztonság tesztelése az EN 62471
  • SSLtermékek mérések (IES) LM-79-08 szerinti
  • LED lámpák környezetbarát tervezési követelmények megfelelően (EU) No 1194/2012
  • Értékelések a látási viszonyoknak megfelelően az ISO 3664 szerint

 

MŰSZAKI ADATOK

Spektrumtartomány 340-750nm / 640-1100nm
Érzékelő CMOS képérzékelő
Képpontok száma 256
Fizikai felbontás ~ 1.7nm / ~ 1.8nm
Optikai FWHM 2.5nm
Mérési tartomány 1 – 200.000lx [Illuminant A]
Hullámhossz reprodukálhatóság 0.5nm
Integrációs idő 5ms - 100s
A/D konverter 16 bit
Jel-zaj arány 1000:1
Szórt fény 2*10E-3
Spektroradiometrikus pontosság 4%
Mérési bizonytalanság színkoordináták (x.y) 0.0015
PC felület USB 2.0 alapértelmezett
Színes kijelző 240x320px
WiFi 802.11b/g
Micro SD kártya 4GB
Kapacítás lithium-ion akkumulátor 4000mAh
Energiafelhasználás ~ 700mA
Tápegység Bemenet: AC 100-240V 50/60Hz 0.15A
  Kimenet: 5V-1A
Környezeti hőmérséklet 5-35°C
Méretek 111mm x 210mm x 58mm
Súly 1500g

 

 

GL Optic katalógus


AJÁNLOTT TERMÉK Nagy sebességű SMT gyártósorok