GL SPECTIS 8.0 Spectrometer

Fejlet spectroradiométer optikai szórt fény csökkentésével nagy pontosságú fény mérésénél.
 

Az új GL SPECTIS 8.0 egyedülálló integrált spectoradiométer, nagy érzékenységű vissza vékonyított CCD képérzékelő és a forradalmi optikai szórt fény csökkentő módszerrel, amely lehetőséget nyújt spektrális fény mérésére egy új, magasabb szinten, mint eddig valaha. GL SPECTIS 8.0 az egyetlen a piacon  a forradalmi OSR módszerrel / Optical Stray Light Reduction (Optikai Szórt Fény Csökkentés) / amely biztosítja a nagy pontosságot a vizsgálati eredményében. Kombinálva a nagy érzékenységű vissza vékonyított CCD képérzékelővel a GL SPECTIS 8,0 számos előnyt kínál, mint a hagyományos laboratóriumi mérőeszközökkel szemben.

 

EGYEDI TULAJDONSÁGOK

  • Háttér megvilágítású CCD képérzékelő
  • Optikai szórtfény csökkentés
  • Nagy érzékenység
  • Pontos kalibrálás
  • Alacsony zaj szint
  • Stabil és megismételhető mérések
  • Könnyű kezelhetőség

 

HASZNÁLAT

A különböző fényforrások, mint a LED-ek, fénycsövek vagy LCD kijelzők különböző optikai szondákat igényelnek. GL SPECTIS 8,0 további berendezésekkel kombinálható,  így különböző fényforrásokat mérhet, például kijelzőket és LED-eket. Annak érdekében, hogy a mérőműszer rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezzen, GL Optic számos világ vállalattal együttműködve olyan megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek a szakmai piac igényeinek.


Alkalmazások
 

• A különböző fényforrások mérése: halogének, fénycsövek
• LED-ek mérés és tesztelése, CIE 127: 2007-nek megfelelően
• Kijelzők a mérése
• Gyors gyártási folyamat ellenőrzése az ipari alkalmazásokA legújabb fotonikus megoldások
 

A GL SPECTIS 8,0 optikai rendszere a spektroszkópia legújabb technológiai megoldásaival rendelkezik. Tükör / Rács / Tükör spektrométer platform szilícium átviteli rácsot és vissza vékonyított CCD képérzékelőt tartalamaz. Az érzékelő elektronikus és termikusan stabilizált, és a szoftver folyamatosan ellenőrzi az értékékeket. Váltó rácsok páratlan átviteli tulajdonságokat és magas diffúziós hatékonyságot biztosítanak. Ezek a jellemzők lehetővé teszik,a nagyon rövid integrálási időt, ami nagyon fontos a fényforrások nagy pontosságú mérésében és döntő tényező lehet az ultragyors gyártási folyamat ellenőrzésében. A háttér világítású CCD szenzornak igen nagy a kvantum hatásfoka széles spektrális tartományban. Ez segít elérni a nagy pontosságot és alacsony zajszintű fényméréseket az UV, VIS és NIR tartományban. A nagy optikai felbontás ezen a platformon lehetővé teszi a szűk spektrumú fényforrások mérését és gyors fényméréseket az ipari alkalmazásokban.

 

MŰSZEKI ADATOK

 

Spektrumtartomány 300-800 nm
Érzékelő Háttérvilágítású CCD képérzékelő senzor hűtéssel (5 °C)
Képpontok száma 2048×64
Fizikai felbontás ~ 0.33 nm
Ooptikai FWHM 1 nm
Hullámhossz reprodukálhatóság 0.2 nm
Integrációs idő 10 ms to 10 s
A/D átalakítás 16 bits
Jel-zaj arány 2000:1
Szórt fény 3*10E-4
Spectroradiometric pontosság 3%
Színkoordináták mérési bizonytalanság (x.y) 0.0010
Optikai szál csatlakozója SMA905D
PC interfész USB 2.0 alapértelmezett
Energiafelhasználás 35 VA Max
Környezeti hőmérséklet 5-35°C
Méretek 220x175x320 mm
Súly 7.1 kg

 

GL Optic katalógus


AJÁNLOTT TERMÉK Tagarno