GL SPX Driver

A GL Optic spektrométerekhez díjmentesen SPX szoftver jár. A program segít kapcsolatot létesíteni a mérőeszköz és számítógépe között, távoli vezérlés vagy adatátvitel céljából.

Továbbá a spektrométerrel addig is lehet mérni amíg a számítógéphez van csatlakoztatva. A szoftver élőben küldi az aktuális mért spektrumot, valamint egy egyszerű grafikus ábrázolást. Az adatok későbbiekben is feldolgozhatók táblázatokkal vagy más spektrális elemző programokkal.

 

HASZNÁLAT

SPX vezérli a mérési folyamatokat így rendesen beállíthatja az integrállási időt a fény körlüményeknek megfelelően, közben meghatározza a megismételt mérsek számát. Az adatok CSV formátumba menthetők amit Excel programmal lehet olvasni. Az eredő adatok megmutatják a vizsgálat spektrális értékét minden vizsgált hullámhosszon. A mini-spektométer esetében az adat mintavétel 1,7nm-en ként történik. A képernyő alján látható a spektométer állapota, azonosító száma és a spektométer hőmérséklete. Az SPX szoftver tartalmazza az összes szükséges opciót hogy meghatározza és korrigálja a mért spektrumokat: sáváteresztő hibajavítót, alapvonal korrekciót (hőmérséklet változás miatt) és számítási eljárást OSR * rendszerre / Optical Stray Light Reduction (Optikai Szórt Fény Csökkentés).

 

GL Optic katalógus


AJÁNLOTT TERMÉK Nagy sebességű SMT gyártósorok