DC-3 ESD szárító szekrény

DC-3 ESD szárító szekrény

 

A DC ESD sorozatú száraz tárolószekrény egy speciális berendezés, melynek relatív páratartalom szabályzása rendkívül alacsony tartományába esik, amelyre szükség van a nedvességre érzékeny alkatrészek és anyagok kezeléséhez. Beleértve a precíziós fém alkatrészeket, nyomtatott áramköri lapokat, lemezeket, nanoszálakat, kazettákat, laboratóriumi minták, elektronikus modulokat.

Az összes DC ESD sorozatú szekrény csak antisztatikus (ESD) verzióban készül, szigorúan betartva az IEC 61340-5-1 ESD biztonsági előírásait.

A szárító tárolószekrényekhez csak speciális ESD üveget használunk, vezetőképes felülettel (vezetőképesség 103-105 Ohm). A szekrény összes polca és vízszintes felülete földelve van, és az összes fém elem ESD bevonattal van ellátva. A DC-1 szekrényeket egy középső, rövidített polcal együtt szállítjuk.

A DC-1 ESD szárító tároló szekrények RS-232 és USB portokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik az adatgyűjtést. Egyszerűen csatlakoztassa szabványos vezetékkel a DC szárító szekrényt a számítógéphez.

A VIKING Páratartalom menedzser (felhasználóbarát) program segítségével a szárító szekrények távolról kezelhetők, amely segít a kezelőnek a tárolási körülmények megismerésében. Rögzíti a száraz szekrény adatait és grafikon segítségével lehetővé teszi a szkerény adatainak megtekintését.

A VIKING Páratartalom menedzser szoftver segítségével a szárító szekrények távolról kezelhetők, segít a kezelőnek a tárolási körülmények megismerésében. Rögzíti a szárító szekrény adatait és lehetővé teszi a grafikus megjelenítést.

A DC sorozatú szekrényekben páratartalom és hőmérséklet kijelző található, a paraméterérték bevitele a könnyen kezelhető háromgombos digitális vezérlésű LSD panelen.

A páratartalom és a hőmérséklet ellenőrzését a beépített precíziós érzékelő végzi, digitális interfésszel, processzorral és LCD kijelzővel. Az érzékelést egy CMOS technológián alapuló érzékelő végzi, minden egyes érzékelőt, a telepítés előtt gyárilag kalibrálnak.

 

Műszaki adatok

Paraméterek Értékek
Méretek, Szé×Ma×Mé, mm  600×1947×640
Térfogat, liter 670
Szekciók száma 3
Polcok száma * 3db alsó polc - a szekció alja
3db középső polc a készletben -  2db szabványos és 1db rövidített
1db szabványos és 2db kérésre további rövidített polc
Terhelhetőség, kg 55-ig
Tároló tér méretei Szélesség 500 mm
Magasság 1720 mm
Mélység 570 mm**
Páratartalom tartomány 1 - 50%
Pontosság

±1%

Nedvesség felszívódása automatikusan regenerált abszorbens (zeolit)
Száradási idő (50% -ról 1 %-ra RH) kevesebb vagy egyenlő, mint 1 óra 40 perc
Helyreállítás <5% RH*** legfeljebb 8 perc
Ajtó nyítás riasztás integrált
Max. energiafogyasztás 210-240 watt-hour in regeneration phase, 20-30 watt-hour in storage phase
Tápfeszültség 230V +/- 10%
IP védelmi osztály IP 55
Súly, kg 131

* Ajánlott szám. További polcok kérésre kaphatók
** Különböző számok minden mérethez
*** 10 mp ajtónyitás után


AJÁNLOTT TERMÉK DDM Novastar