VIKING DC-2 ESD szárító szekrény

VIKING DC-2 ESD szárító szekrény

 

A DC ESD sorozatú száraz tárolószekrény egy speciális berendezés, melynek relatív páratartalom szabályzás rendkívül alacsony tartományába esik, amelyre szükség van a nedvességre érzékeny alkatrészek és anyagok kezeléséhez. Beleértve a precíziós fém alkatrészeket, nyomtatott áramköri lapokat, lemezeket, nanoszálakat, kazettákat, laboratóriumi minták, elektronikus modulokat.

Az összes DC ESD sorozatú szekrény csak antisztatikus (ESD) verzióban készül, szigorúan betartva az IEC 61340-5-1 ESD biztonsági előírásait.

A szárító tárolószekrényekhez csak speciális ESD üveget használunk, vezetőképes felülettel (vezetőképesség 103-105 Ohm). A szekrény összes polca és vízszintes felülete földelve van, és az összes fém elem ESD bevonattal van ellátva. A DC-1 szekrényeket egy középső, rövidített polccal együtt szállítjuk.

A DC-1 ESD szárító tároló szekrények RS-232 és USB portokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik az adatgyűjtést. Egyszerűen csatlakoztassa szabványos vezetékkel a DC szárító szekrényt a számítógéphez.

A VIKING Páratartalom menedzser (felhasználóbarát) program segítségével a szárító szekrények távolról kezelhetők, segít a kezelőnek a tárolási körülmények megismerésében. Rögzíti a száraz szekrény adatait és grafikon segítségével lehetővé teszi a szkerény adatainak megtekintését.

A VIKING Páratartalom menedzser szoftver segítségével a szárító szekrények távolról kezelhetők, segít a kezelőnek a tárolási körülmények megismerésében. Rögzíti a szárító szekrény adatait és lehetővé teszi a grafikus megjelenítést.

A DC sorozatú szekrényekben páratartalom és hőmérséklet kijelző található, a paraméterérték bevitele a könnyen kezelhető háromgombos digitális vezérlésű LSD panelen.

A páratartalom és a hőmérséklet ellenőrzését a beépített precíziós érzékelő végzi, digitális interfésszel, processzorral és LCD kijelzővel. Az érzékelést egy CMOS technológián alapuló érzékelő végzi, minden egyes érzékelőt, a telepítés előtt gyárilag kalibrálnak.

 

Műszaki adatok

Paraméterek Értékek
Méretek, Szé×Ma×Mé, mm 600×1342×640
Térfogat, liter 454
Szekciók száma 2
Polcok száma * 2db alsó polc - a szekció alja
2db középső pols a készletben -  1db szabványos és 1db rövidített
2db kérésre további rövidített polc
Terhelhetőség, kg 55-ig
Tároló tér méretei Szélesség 500 mm
Magasság 1110 mm
Mélység 570 mm**
Páratartalom tartomány 1 - 50%
Pontosság

±1%

Nedvesség felszívódása automatikusan regenerált abszorbens (zeolit)
Száradási idő (50% -ról 1 %-ra RH) kevesebb vagy egyenlő, mint 1 óra 40 perc
Helyreállítás <5% RH*** legfeljebb 8 perc
Ajtó nyítás riasztás integrált
Max. energiafogyasztás 210–240 watt/óra regenerációs fázisban, 20–30 watt/óra tárolási fázisban
Tápfeszültség 230V +/- 10% 
IP védelmi osztály IP 55
Súly, kg 100

 

* Ajánlott szám. További polcok kérésre kaphatók
** Különböző számok minden mérethez
*** 10 mp ajtónyitás után


AJÁNLOTT TERMÉK InterFlux