ALD 5820S Inline Pre-Reflow AOI

ALD 5820S Inline Pre-Reflow AOI

Az ALD5820S egy nagy teljesítményű, könnyen kezelhető AOI rendszer, melynek célja a beültetés utánni ellenőrzés, mielőtt a nyomtatott áramkörök bekerülne a kemencébe. Az ALD5820S pontosan elemzi az alkatrészeket és biztosítja a visszajelzést, ami létfontosságú a beültető gépek teljesítményének javításához. A rendszer észleli az összes elhelyezési hibát, például hiányzó, félreültetett, fejjel lefele, polaritás hibás, rosszhelyre ültetett és felemelt lábú alkatrészt. Ezenkívül az ALD5820S rendelkezik 2D paszta ellenőrzéssel.

 

A modellben megvalósított egyedi technológiák:
• Rendkívül alacsony hibás riasztási arány, magas FPY
• Árnyékmentes, vetemedés-mentes, érzéketlen
a nyomtatott áramkör színére
• Gyors és pontos ellenőrzés és mérés
• Ideális a 0201 és 01005 alkatrészek vizsgálatához,
• Gyors programozás, intuitív felhasználói felület
• Hatékony minőségellenőrzés
• Folyamatvezérlés a hibák megelőzésére
• Alacsony karbantartási költség

 

A termelési környezetben a nyomtatási és beültetési folyamatok a legfontosabbak, és nagyban
hozzájárultak a hiba arányához. Az ALD5820S a hibák észlelésére szolgál mielőtt a nyomtatott áramkört beforrasztják, és a javítás nehézkes és drága lesz. Az ALD5820S pontosan elemzi az alkatrészeket, és visszajelzést szolgáltat,
ami elengedhetetlen a beültető rendszerek teljesítményének javításához.

Az ALD5820S hatékony algoritmusok által támogatott, példátlan magas teljesítményt nyújt.
Gyorsasági teljesítményt melet nagyon alacsony hamis riasztási ráta jellemzi, még bonyolult PCB esetében is. A rendszer teljesítményét nem érinti az árnyék vagy nyomtatott áramkör vetemedés.

A program létrehozása egyszerű és előremutató. A rendszer támogatása az "offline" programozás, valamint az Integrált vonalkód olvasási képesség, különböző nyomon követhetőségi opciók és folyamatirányítás. A javító állomás világos képet ad a hibáról, amellet a jó mintát is mutatja. Ezáltal lehetővéteszi a gyors ellenőrzést és megelőzi az operátorok hibázását.

Aleader katalógus 2019


AJÁNLOTT TERMÉK Nagy sebességű SMT gyártósorok