MultiCam Line - Inline AOI készülék THT alkatrészek ellenőrzésére

 

  • Nagy sebességű AOI rendszer, innovatív MultiEyeS kameramodulal 

  • Korábban nem látott vizsgálati sebesség akár 300 cm2 / s

  • Teljesen kopás és karbantartásmentes, mivel az x / y-tengely és a kamera nem mozog

  • Helytakarékos

  • Alkatrész magasság / mélységélesség akár 100 mm

 

Folyamatintegrálás

A MultiCam Line könnyen integrálható és rendkívül helytakarékos. Egy tipikus alkalmazás amely  szállítószalagot használ. A kis helyigényű, mindössze 660 mm x 760 mm , amíg az ellenőrzési terület 490 mm x 390 mm-es.

 

A nyomon követhetőség

A GÖEPEL cég számos további lehetőséget engedélyezi a kiválasztására, válogatásra és feldolgozásra. További lehetőségek adottak a sorozatszám azonosításában. Ezért az ellenőrizött nyomtatott áramkörök korlátozások nélkül nyomon követhetők. Minden eredményt a rendszer specifikus adatbázisa tárolja és ezeket az adatokat újra fel lehet használni. A hibatípus azonosítására a gyártási folyamat során, különösen hasznos az SPC statisztikai hiba elemzési modul.

A minősége javítására az új szoftver verzió engedélyezi további interfészek alkalmazását, gyári és nyomon követési rendszer kompatibilis a ZVEI szabvánnyal vagy az ügyfél-specifikus kommunikációs változatával.

 

Sebesség

A páratlan vizsgálati sebességgel elérhető akár a 300 cm2 / másodperc sebesség, köszönhetően a több kamerás képrögzítő innovatív MultiEyeS modulnak. Mozgása nélkül a kamera modul, a vizsgált terméket egyetlen pillanat alatt leellenőrzi. Mozgó alkatrészek megszüntetésével a MultiCam teljesen kopás és karbantartásmentes.

 

Program

A PILOT AOI program hatékony funkciókat használ az alkatrészek, forrasztási pontok és rövidzárak felismeréshez, feliratok, színek valamint a forrasztó paszta ellenőrzéséhez.

Az automatizált intelligens alkatrész felismerés mellet, a forrasztás minőségét, számos megvilágítás típusokkal, komplex szürke érték elemzés segítségével végezzük.

 

Műszaki adatok

Képalkotás Multi-camera,  MultiEyeS 120 megapixel
Színmélység 24 Bit
Mélységélesség 100 mm
Integráció Conveyor-al
Ellenőrzési terjedelem THT alkatrészek jelenléte, helyzet pontossága, polaritás és címkézés (OCR)
Világítás LED
Ellenőrzési sebesség akár 300 cm2 / s
Ellenőrzési terület 490 mm x 390 mm / nagyobb terület is lehetséges
Max. ellenőrzés magasság / terület mélység 100 mm
Alkatrész magasság 100 mm
Program PILOT AOI
Elektromos kapcsolat 230 VAC
Méretek (W x H x D) 660 mm x 760 mm x 2475 mm

AJÁNLOTT TERMÉK INTEON