APPS FOR TAGARNO DIGITAL MICROSCOPES

FHD mérés

TAGARNO mérő alkalmazás

  A következő TAGARNO modeleken alkalmazható
 TAGARNO FHD PRESTIGE  |  TAGARNO FHD TREND  |  TAGARNO FHD UNO

Név: TAGARNO mérési alkalmazás
Gyári szám: 306001
  
A TAGARNO Measurement Application lehetővé teszi a pontos mérések elvégzését közvetlenül az FHD mikroszkóppal. A mérések elvégzéséhez nincs szüksége külső számítógépre, használhatja önálló számítógépes mikroszkópjainkat.

 
  

Minden amire szüksége van: közvetlenül a mikroszkóphoz csatlakoztassa az egeret, gyors telepítés, a szoftver aktiválása és már használatra is kész! Nincs bonyolult telepítési eljárás vagy nagy rendszerkövetelmény. Csak dugja be a memóriakártyát, telepítse és kezdje el a méréseket.


A TAGARNO mérési alkalmazás a TAGARNO FHD TREND, FHD PRESTIGE és FHD UNO eszközökkel működik, és olyan funkciókat kínál, mint két pont közti távolság, kör, szög és terület mérése, valamint fejlett kalibrálások, lencsék korrekciója, valamint szöveges és nyíl jelölések beillesztése. Emellett nézetet válthat az élő és az állókép mód között, valamint képeket készíthet, munkáit elmentheti USB-memóriakártyára, mindezeket alkalmazott grafikákkal vagy anélkül.   

 

Mit kap a TAGARNO mérési alkalmazással

 • Önálló mérőmikroszkópot - nincs külső számítógép
 • Pontos mérések a lencse korrekció és a különféle kalibrálási módszerek miatt
 • Különféle eszközök kiválasztása, különféle tárgyak mérésére
 • Gyorsan frissítheti az új mérési funkciókat
 • Felhasználóbarát felület, amely könnyen megérthető és intuitív
 • Helyes és pontos anyag a dokumentációhoz
 • Egyszerű kameravezérlés, élő nézet, zoom és pillanatfelvétel

A TAGARNO mérési alkalmazás eléréséhez engedély szükséges. Vegye fel a kapcsolatot a TAGARNO helyi forgalmazójával, hogy megrendelje TAGARNO alkalmazását, vagy rendeljen TAGARNO mikroszkópot előre telepített mérési alkalmazással.

Mérések pontossága

A TAGARNO mérési alkalmazás pontossága pontosan ± 3 µm. A pontosság nagymértékben függ a kezelő alaposságától, ezért a lehető legpontosabb eredmény elérése érdekében ajánljuk:  

 • Pontszerű rácskalibrálás használata lineáris kalibrálás helyett
 • A lehető legnagyobb mértékű nagyítás (következésképpen a +10 lencse pontosabb eredményt nyújt, mint egy +4 lencse)
 • Nagyon körültekintően helyezze el a mérő pontokat, amelyek meghatározzák a mérendő távolságot

 
      

Mérési eszközök

 • Az objektum és a szöveg színének beállítása
 • Háttér színének beállítása
 • Pontok közötti mérések
 • Polyline mérések
 • Kör sugarának mérése
 • Szögmérések
 • Sokszög terület mérése
 • Helyezzen el szöveges megjegyzéseket
 • Használjon nyíljegyzéseket
 • Élő kamera nézet
 • Lencsegörbe korrekciók

Ezeket megtalálja a TAGARNO FHD TREND, TAGARNO FHD PRESTIGE és TAGARNO FHD UNO készülékekeben.

 

TAGARNO többrétegű fókuszálási alkalmazás

A következő TAGARNO modeleken alkalmazható:   

TAGARNO FHD PRESTIGE  |  TAGARNO FHD TREND  |  TAGARNO FHD UNO

  

Név: Focus Stacking Application (többrétegű fókusz alkalmazás)

Gyári szám: 306000

   
Könnyen készíthet kiváló minőségű dokumentációt különböző méretű elemekről a TAGARNO töbrétegű fókusz alkalmazás segítségével.
    
Készítsen egy ultraéles képet az objektumról, a program különböző fókuszmagasságban automatikusan egymásra helyezi a képeket  Nincs olyan kép ami elmosódott vagy a fókuszterületein kívüli esik.
     

A TAGARNO FHD UNO készülékben az alkalmazás előre van telepítve, de aktiválásához a licenckulcsot külön meg kell vásárolni. Ez az alkalmazás tartozéka az FHD PRESTIGE és az FHD TREND készülékeknek és használatra kész.

 

Mikroszkóp program a Windows 7/8/10-hez

 

Az FHD digitális mikroszkóp szoftverével egyszerű a képek és videók rögzítése és ezek mentése, módosítása FULL HD felbontásban. Dokumentálva, könnyedén megoszthatja munkáját.
  
Képek és videofelvételek mentésére és megosztására, a TAGARNO külső gyártóktól származó programot javasol: Windows 8/10  esetében Camera App vagy Windows 7-hez Cyberlink Youcam 7 alaklmazást.
  
Az optimális munkakörülmények biztosítása érdekében a TAGARNO támogatást nyújt, ha harmadik féltől származó szoftvert csatlakoztat a TAGARNO digitális mikroszkópjához. Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot a TAGARNO képviselőjével.


A szoftver megfelelő működésének biztosítása érdekében felállíjuk az ajánlott minimális rendszerkövetelmények listáját.

 

TAGARNO ellenőrző vonalak alkalmazása

 

A Hitelesítési vonalak alkalmazás lehetővé teszi az objektumok minőségének ellenőrzését a pontos kalibrált mérések alapján, oly módon hogy a függőleges és/vagy vízszintes vonalakat közvetlenül a digitális mikroszkóp segítségével rétegenként az objektum tetejére helyezi.

Helyezze a vonalakat függőlegesen és/vagy vízszintesen a felhasználó által megadott számú vonallal, akár alapvonalként, akár hatáértékként. Adja meg a vonalak közötti távolságot és jelölje meg a tűrést. De készíthetet akár egy rácsot a felhasználó által megadott számú vonallal, adja meg a kívánt távolságot a sorok és oszlopok között.
  

Art. no. 306003 Verification lines (ellenőrző vonalak)

 

 

 

TAGARNO vízjel alkalmazás

Jelölje meg képeit logóval, például bizalmas szövegént, hogy vízjelekkel kiemeljea képet. A képre nyomtatható a dátumot, az idő, a látómező, valamint a mikroszkóp neve és sorozatszáma.

Az ablak bezárása előtt ellenőrizze a kiválasztott vízjelet. A vízjel minden fényképen meg fog jelenni.

    

Art. no. 306004 Watermark (vízjel)

 

Importáljon egyedi vízjelét azáltal, hogy behelyezi a vízjelet tartalmazó USB memóriakártyát a mikroszkópba. A vízjel kiterjesztése legyen PNG képfájl, mérete 1920x1080 pixel, vízjel.png néven. Engedélyezze vagy tiltsa az egyedi vízjelet, az információmezőt az előtaggal, időbélyeget, függőleges látómezőt, mikroszkóp modelljét és sorozatszámát.
  

A TAGARNO Watermark eléréséhez engedély szükséges. Ha engedélyeztetni szeretné a TAGARNO a vízjel alkalmazását, vegye fel a kapcsolatot a TAGARNO helyi forgalmazójával. Vagy vásároljon egy TAGARNO mikroszkópot az előtelepített és aktivált vízjel alkalmazással.

 

TAGARNO kép összehasonlító alkalmazás

Ez az alkalmazás az elektronikai ipar számára lett kifejlesztve, lehetőség van összehasonlítást végezni összehangolással vagy anélkül.

  

Az alkalmazás ragyogóan működik az áramköri lapok minőség ellenőrzésében miután a beültető gép elhelyezte az alkatrészeket. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a nyomtatott áramköri mintákat különböző módon hasonlítsa össze a minták referenciaképeivel. Az alábbiakban leírjuk az alkalmazás különféle funkcióit.

  

Amire szüksége van a különféle funkciók vezérléséhez: egy egér és a billentyűzet, amit közvetlenül a mikroszkóphoz csatlakoztat. A kép összehasonlító alkalmazás a TAGARNO FHD TREND, FHD PRESTIGE és FHD UNO készülékeken működik.

  

Válthat élő nézetre, menthet és visszahívhat sablonokat, hozzáadhat szöveget, nyíl és kör alakú kommenteket és beállíthatja a színeket is.

  

A TAGARNO kép összehasonlító alkalmazás használatához engedély szükséges. Vegye fel a kapcsolatot a TAGARNO helyi forgalmazójával, amennyiben engedélyt szeretne rendelni a TAGARNO alkalmazásához. Vagy vásároljon egy TAGARNO mikroszkópot az előzetesen telepített és aktivált kép összehasonlító alkalmazással.

  

Art. no. 306006 Image comparison app (kép összehasonlító alkalmazás)

 

Az alkalmazás számos lehetőséget kínál a képek kezelésére:

 • Referencia kép rögzítése és rögzítési pontok elhelyezése (F1)
 • Élő nézet egymásba helyezett referenciaképpel (F2)
 • Mintaképe rögzítése, amelyet automatikusan igazítanak a referenciaképhez (F3)
 • Készítsen minta képet anélkül, hogy igazodna a referenciaképhez (F4)
 • Referencia kép megtekintése (F5)
 • Képminta megtekintése (F6)
 • Hasonlítsa össze a képeket egymás közötti váltással 1 másodperces intervallummal (F7)
 • Képek összehasonlítása egymás mellett (F8)
 • Állítható függőleges osztott nézet (F9)
 • Referencia kép mentése (F10)
 • Mintakép mentése

 

TAGARNO folt számláló alkalmazás

Automatikusan számolja a pöttyöt és a korpát bármilyen lisztben 

A következő TAGARNO modeleken alkalmazható:

 TAGARNO FHD PRESTIGE, TAGARNO FHD TREND, TAGARNO FHD UNO

Bemutatunk egy új módszert a pöttyök és a korpa számlálására a lisztmintákban, ezáltal elősegítve a hatékonyabb és pontosabb őrlési folyamatokat.

 

Ez az új, pontos és digitális módszer a pelyva és korpaszám megszámlálására szolgál a lisztmintákban, a minőségi szintek kézi becslésének hatékonyabb alternatívájaként.

A cél a liszt előállításának magasabb színvonalának biztosítása, valamint a folyamat hatékonyságának és pontosságának garantálása.

   

Ez a TAGARNO újonnan kiadott alkalmazás, egy digitális mikroszkóp megoldásának része, eltávolítja a szubjektivitást a számlálási folyamatból, és úgy igazítja, hogy az eredmények minden alkalommal objektívek legyenek.

 

A felhasználónak lehetősége van manuálisan kiválasztani és elmenteni a beállításokat az adott mintában szereplő korpák méretét, szürkeárnyalatát és színárnyalatát. Ez lehetővé teszi a program számára, hogy megjelöljön egy kört a mintában lévő folt körül, és megszámolja a mintában lévő világos és sötét foltok számát. Az automatikus beállítás funkció lehetővé teszi a rendszer számára a megfelelő beállítások becslését, amennyiben a felhasználó nem akarja manuálisan elvégezni a beállításokat.

Az eszköz mintavételi eszközként működik a gyártósorban vagy a laboratóriumban, ahol a gyártás során következetes minőségellenőrzések és a további feldolgozáshoz szükséges minőség ellenőrzések szükségesek.

Amire szüksége van a különféle funkciók vezérléséhez: egy egér és a billentyűzet, amit közvetlenül a mikroszkóphoz csatlakoztat. A folt számláló alkalmazás a TAGARNO FHD TREND, FHD PRESTIGE és FHD UNO készülékeken működik.

 A TAGARNO folt számláló alkalmazás használatához engedélyre van szükség. Vegye fel a kapcsolatot a TAGARNO helyi forgalmazójával, ha engedélyt szeretne rendelni a TAGARNO alkalmazásához, vagy vásároljon egy TAGARNO mikroszkópot az előzetesen telepített és aktivált folt számláló alkalmazással.


AJÁNLOTT TERMÉK INTEON 3 years warranty