EP710 automata in-line stencilnyomtató

Europlacer EP700 sorozatú nyomtatók ötvözik a vállalat elkötelezettségét a nagy teljesítmény és megbízhatóság terén. A platform úgy került kifejlesztésre, hogy megbirkózzon a nagy mennyiségű SMT gyártással. Mégis magában foglalja a gyors beállítások és átállások rugalmasságát ami követelménye az alacsony és nagy mennyiségű termelési műveletek környezetében.

Úgy tervezték, hogy a könnyű legyen a használata, szem előtt tartva a nagy teljesítményt és az alacsony fenntartási költséget. A platform a legfejlettebb hajtás vezérlő technológiát használja, köztük akár az 1 mikron felbontású útmérőrendszerel szerelt tengelyeket is. A programcsomag intuitív programja lehetővé teszi a teljeskörű ellenőrzést a nyomtatási folyamatok során.

A nyomtató teljesen felszerelt olyan alap képességekkel, mint például az automatikus szállítószallag  szélessége, automata stencil betöltés, teljes körűen programozható stencil tisztító és a paszta ellenőrzés.

Az egyedülálló "Dual Roving Camera" (DRC) rendszer feladata a nyomtatott áramkör és a stencil összehangolás. Az innovatív képfeldolgozó rendszer feladata a legmagasabb szintű összehangolási képesség, de magában foglalja "SmartCal" funkciót is.

A paszta és alkatrészek méreteinek folyamatos csökkenésével, csökken a termelési folyamat sebessége. A SmartCal biztosítja a felhasználó számára azonnali és költséghatékony kalibrálást. SmartCal lehetővé teszi a maximális folyamat sebességét és az optimális teljesítmény fenntartását a gép működése alatt. Az EP700 sorozat egyedülálló képessége, hogy ellenőrizze a forrasztópaszta jelenlétét a stencil nyomtatása előtt. A kamera rendszer a nyomtatott áramkört kiindulási pontjait (fiducial) vagy egyéb jellemzőit hozzáigazítja a stencilhez.

 

Konfiguráció példák:

 

Europlacer katalógus

 

Az EP710 nyomtató tartalmazza a ADU vagy ADU + opciót, ezzel az egyedülálló képességgel, az adagolót sokféle léppen használhatja, mint paszta, ragasztó vagy fluxus adagolására.

Az EP700 sorozat egy sor a termelési és feldolgozási lehetőséget kínál, mely lehetővé teszi, hogy tovább növelje a hatékonyságot és további ellenőrzéseket végezzen a nyomtatási folyamatban.

A PCB szállítási rendszer tartalmaz egy teljesen programozható nyomtatott áramkör pozícionálására és pneumatikus vezérlésű befogására. A rendszer SMEMA kompatibilisú, megkönnyítve a nyomtató integrációját automatizált SMT gyártósorokba.


AJÁNLOTT TERMÉK Follow Me System by INTEON