SP700avi automata in-line stencil-nyomtató

 

Az SP700 sorozatú SMT stencil nyomtatókat úgy tervezték, hogy kiszolgálja a kis, közepes vagy nagy mennyiségű SMT gyártási műveleteket. Lényegében ezek biztosítják azt a rugalmas megoldást, amely ideális a nagyon vegyes sorozat gyártásoknál, gyors termék beállításra és átállásra.

Nyilvánvaló, hogy az SP700 sorozat sikere a "Dual Roving Camera" (DRC) rendszer. Egyedülálló SPEEDPRINT fejlesztése, az elképzelés előremutató nyomtatási technológia, az iker kamerák egységes "lenézni - lenéznek" konfigurációja.


DRC nagyobb teljesítményt biztosít, továbbá kezelni tudja a gyártási kihívásokat, biztosítva a folyamatos termelést a gép teljes élettartama alatt. Ezen túlmenően bevezetésre kerülő eszközök, mint például SmartCal ami valós idejű kalibráció nyújt,  és a valódi irányítási folyamat szükségtelenné teszi a drága és időigényes szakmai támogatást.

 

Konfiguráció példák:

 

Speedprint katalógus

 

 

SP700avi inline smt nyomtató

A SP700avi úgy lett kialakítva, hogy könnyű legyen használni és szemelőtt tartva alacsony karbantartási és fenntartási költségeket.

Néhány SP700 alap funkciók:
• szállító szallag szélességének automatikus beállítása
• teljesen automata stencil betöltés és kiadás
• teljesen mértékben programozható nedves / száraz vákkumos stencil tisztítás
• forrasztó paszta ellenőrzés a stencilen


Amellett, hogy jobb videó képességet biztosít, a DRC képfeldolgozó rendszere nyomtatás előtt ellenőrzi forrasztó paszta jelenlétét a stencilen. A kamera rendszer hozzáigazítja a nyomtatott áramkör kiindulási pontjait vagy más jellemzőit a stencilhez. Ez olyan egyszerű, mint egy kattintás.

Amikor arra van szükség, hogy mikron méretű terméket készítsen, a vezérlés felbontása  és mérési rendszer a lehető legjobb legyen. Minden SPEEDPRINT termékben a legfejletebb vezérlő technológia áll rendelkezésre, minden tengely rendelkezik egy darab 1 mikron felbontású szilárdtest lineáris kódolóval. Ez tényleg az egyetlen módja annak, hogy garantálják a legmagasabb szintű teljesítményt a gép működésének teljes életartama alatt.

Az SP700 sorozat egyszerűsített átfogó öndiagnosztikai képessége, mint a termelés alatti naplózás és az automatikus hibabejelentés készítése, mely lehetővé teszi menetközben a hibaelhárítás. Ez azt jelenti, hogy távolról tudjuk támogatni készüléket, bárhol a világon.

A precíziós megmunkálású nyomtatófej jellemzője a zárt hurkos vezérlés, teljes mértékben programozható nyomtatási paraméterekkel. A nyomtatófej felszerelhető ipari szabványú gumibetétes késsel vagy zárt nyomtatófejes patronokkal.

Az SP700 platform képes feldolgozni 0,2mm ultravékony áramköröket is. Ez UTC rendszerrel érhető el, mely lehetővé teszi az áramkör leszorítását (alul és felül) kiegyenlített nyomású független hajtószíjakkal, ezáltal a torzítás nulla.


AJÁNLOTT TERMÉK InterFlux