SP710avi automata in-line stencil-nyomtató

Amikor az SP700 nyomtatót automatikus adagoló egységgel (ADU) felszerelik, akkor lesz SP710.

Egy mikron pontosságú szilárdtest  jeadóval az SP710 pontossága elképesztő. Az automata adagolót  fel lehet szerelni bármilyen kombinációban paszta és ragasztó egységgel, ezáltal a nyomtató minden feladatot elvégez.

Az SP710 SMT szitanyomó egyesíti a SPEEDPRINT elkötelezettségét a nyomtató nagy teljesítményének és megbízhatóságának kiemelkedő értéket. A rendszert úgy tervezték, hogy megbirkózzon a szigorú elvárásoknak és nagy mennyiségű SMT nyomtatásnak, miközben biztosítja a szükséges rugalmasságot a gyors termék beállításnál és áttálásnál.

A nyomtatót úgy tervezték, hogy könnyű legyen használni valamint szem előtt tartva az alacsony fenntartási költségeket , A rendszer a legfejlettebb hajtás vezérlő technológiával rendelkezik, minden tengelyen 1 mikron felbontású lineáris jeladóval, valamint egy intuitív programmal, mely lehetővé teszi a teljeskörő ellenőrzést a nyomtatás folyamatában.

 

Konfiguráció példák:

 

 

 

Speedprint katalógus

 

 

SP700 inline smt nyomtató

Ellentétben más nyomtatókkal, a SP700 teljesen felszerelt nyomtató, alap funkciói például az automatikus szállító szallag szélességének állítása, automatikus stencil kezelés és a  programozható stencil tisztító.

Az SP700 sorozatnál a stencilt tisztító hatékony és teljesmértékebn programozható alapfunkció. Programozható, mint nedves vagy száraz, vagy a kettő kombinációja.

SPEEDPRINT egy egyedülálló iker kamera rendszert "lenéz - lenéz" módszerrel automatikusan összehangolja a nyomtatott áramkört és a stencilt. Ez az innovatív kamerarendszerrel a SPEEDPRINT felhasználók ellenőrizhetik a forrasztópaszta jelenlétét a stencilen nyomtatás előtt. A kamerarendszer a nyomtatott áramkört kiindulási pontjaival vagy jellemzőivel hozzáigazítja a stencilhezi.

Az SP700 sorozat egyszerűsített átfogó öndiagnosztikai képessége, a termelés ideje alatti napló készítése és az automatikus hibabejelentés, mely lehetővé teszi menetközbeni hibaelhárítást. Ez azt jelenti, hogy távolról tudjuk támogatni készülékét, bárhol a világon.

A precíziós megmunkálású nyomtatófej jellemzője a zárt hurkos vezérlés, teljes mértékben programozható nyomtatási paraméterekkel. A nyomtatófej felszerelhető ipari szabványú gumibetétes késsel vagy zárt nyomtatófejes patronokkal.

Az SP700 platform képes feldolgozni 0,2mm ultravékony áramköröket is. Ez UTC rendszerrel érhető el, mely lehetővé teszi az áramkör leszorítását (alul és felül) kiegyenlített nyomású független hajtószíjakkal, ezáltal a torzítás nulla.


AJÁNLOTT TERMÉK DDM Novastar