N2 Nitrogén generátorok

NPM sorozat moduláris nitrogén generátor PSA (pressure swing adsorption) technológiát használ. Levegőt használ mint nyersanyagot. Az adszorbensek minőségi szétválasztása csak bizonyos nyomás alatt lehetséges, mivel az adszorbensek adszorpciós kapacitása az oxigén és a nitrogén esetében eltérő. Bár programozható a programvezérlésű pneumatikus szelep nyitása és zárása, ezért teljes az oxigén és a nitrogén szétválasztása, így nagy tisztaságú nitrogént kap.

A moduláris nitrogéngenerátorokat széles körben használják különböző iparágakban. Például az orvostudományban, tudományos kutatóintézetekben, 3D nyomtatásban, laboratóriumokban, élelmiszeriparban, SMT gyártásban, félvezetők csomagolásban és tesztelésben, vegyiparban, acélgyártásban, hajóépítésben és a tengerészetben.

A tudományos és technológiai kutatásra, fejlesztésére összpontosítunk. Ezért ügyfeleinknek átfogóbb, kényelmesebb és bensőségesebb szolgáltatásokat nyújtunk. Továbbra is fejlesztjük termékeinket és javítjuk a szolgáltatási modelleket. Termékfejlesztésben, tervezésben és tudományos kutatásban széles körben együttműködünk a hazai és külföldi kutatóintézetekkel. Így ügyfelinknek magasabb értéket teremtünk 


AJÁNLOTT TERMÉK Reflow Oven