Sasinno ANT-i1 Szelektív ForrasztógépNagy pontosság és hatékonyság

A SASinno ANt-i1 Offline szelektív forrasztógépet a nagy pontosság és a hatékonyság szem előtt tartásával tervezték. Fejlett forrasztási technológiájának köszönhetően minden alkalommal tökéletes forrasztást biztosít, függetlenül a NYÁK-kialakítás összetettségétől. Gépünk a legmodernebb szoftvert és hardvert használja a legmagasabb szintű pontosság érdekében, biztosítva a forrasztási folyamat tökéletes elvégzését. A gép használatával kiváló minőségű forrasztási eredményeket érhet el időben és költséghatékonyan.

 

 

Sokoldalúság és rugalmasság

Az ANT-i1 Offline szelektív forrasztógép egy sokoldalú gép, amely alkalmazkodik az Ön egyedi forrasztási igényeihez. Különböző típusú alkatrészeket tud forrasztani, beleértve az átmenő lyukú, SMT és páratlan formájú alkatrészeket, így a nyomtatott áramköri lapok széles skálájához alkalmas. A gép programozható forrasztási profilokkal is rendelkezik, amelyek az Ön egyedi igényeihez igazíthatók. Rugalmasságával és alkalmazkodóképességével az Offline szelektív forrasztógép kiváló befektetés minden olyan vállalkozás számára, amely kiváló minőségű forrasztási eredményeket igényel.

 


Felhasználóbarát felület és egyszerű karbantartás

SASinno ANT-i1 offline szelektív forrasztógépünk felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely még a kezdők számára is könnyen kezelhetővé teszi.  Továbbá a gép minimális karbantartást igényel, ami csökkenti az Ön gyártósorának állásidejét. A gépet integrált karbantartási menüvel terveztük, amely automatikusan jelzi, hogy mikor kell tisztítani a fúvókákat vagy más alkatrészeket, így biztosítva, hogy a gép mindig készen álljon a következő műveletre.

 


 


AJÁNLOTT TERMÉK INTEON 3 years warranty