Sasinno Mass Szelektív Forrasztógépek

Optimalizálja termelését a SASinno MAS - sorozatú szelektív forrasztógépekkel. Érjen el minden alkalommal nagy pontosságú forrasztási eredményeket, növelje könnyedén a teljesítményét, és takarítson meg időt és pénzt az automatizált funkcióknak köszönhetően.

A MAS-i2 szelektív forrasztógép tömeggyártáshozMegbízható és nagy teljesítményű megoldást keres tömeggyártási igényeihez? Ne keressen tovább az Inline szelektív forrasztógépnél. Ez a gép precizitást és hatékonyságot kínál, biztosítva, hogy a gyártósor zökkenőmentesen és gyorsan működjön. Fejlett funkcióival az Inline szelektív forrasztógép ideális megoldás minden gyártó számára, aki optimalizálni szeretné gyártási folyamatát.

Sasinno Broshure

Precíziós forrasztás a kiváló minőségű teljesítményértA MAS-sorozat másik előnye a hatékonyság. A gép automatizált eljárása biztosítja, hogy minden egyes forrasztási kötés gyorsan és pontosan készüljön el, ami nagyobb teljesítményt és rövidebb gyártási időt tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy kevesebb idő alatt több terméket állíthat elő, ami végső soron növeli a bevételeit és javítja az eredményt. A SASinno MAS szelektív forrasztógépekkel racionalizálhatja gyártási folyamatát és maximális hatékonyságot érhet el.
 

Csökkentse a költségeket és javítsa a megtérülést automatizált funkciókkal

A SASinno MAS sorozatú, tömeggyártásra tervezett szelektív forrasztógépek számos automatizált funkciót kínálnak, amelyek segíthetnek a költségek csökkentésében és a befektetés megtérülésének javításában. Az automatikus folyasztószer- és forraszanyag-adagoló biztosítja a következetes felhordást, csökkentve a kézi beavatkozás szükségességét. Emellett az akár 6 forrasztótégelyes kialakítás folyamatos működést tesz lehetővé minimális állásidővel. Ha ezzel a géppel racionalizálja gyártási folyamatait, időt és pénzt takaríthat meg, miközben növeli a teljesítményét.

 


AJÁNLOTT TERMÉK Reflow Oven