Egyedi készítésű ipari ultrahangos tisztító berendezések


Iskra Pio Ltd.  székhelye és termelési létesítmények Šentjernej a Dolenjska régióban található.

A cég fő tevékenysége a tisztítási technológia tervezés és gyártása. Kiegészítő program tartalmazza az alumínium ablakok és ajtók gyártását.

A hosszú éves tapasztalat és természetesen a folyamatos oktatás az innováció terén, így cégünk folyamatosan fejlődik a tisztító berendezések területén. Szlovéniában alapvetően az egyetlen ilyen berendezéseket gyártó cég vagyunk, a külföldi piacokon egyaránt versenybe száltunk. Ezek biztosítják termelésünk 70%.

Elsődleges vevőink gyógyszeripari cégek, egészségügyi intézmények, gyógyszertárak, és a kutatóintézetek itthon és külföldön. Intenzív felvétellel, magas szakmai műszaki személyzettel, az elmúlt években egyre nagyobb a termelési volumen és termékeink minőségét.

 

Az Iskra Pio ltd fejlesztési osztálya, 30 mérnököt foglalkoztat. Az osztály feladata a berendezéséek tervezése és fejlesztése, a mechanikus része korszerűsítése, gép építése.

A termékek egyre igényesebb és bonyolultabb. Mi továbbra is pozitívan orientált vagyunk, nagy optimizmus és az ambícióval folytatjuk az előrehaladást otthon, valamint az európai piacon.

 

Különleges felszerelés

A program keretein belűl, a fejlesztési részleg vállalja speciális projektek lebonyolítását, ezzel kielégítve a fogyasztók igényeit.

Iskra Pio részleg 30 mérnökököt alkalmaz, akik jól képzettek és tapasztaltak a konstrukció és automatizálás területén.

Az általunk használt modern eszközök (ProENGINEER, Simatic STEP 7, WinCC, Microsoft.NET technológia), biztosítják a gyors és minőségi termékfejlesztési folyamat.


Autóipari szektor alumínium öntőműhelye : tökéletes tiszta és zsírtalanított formák néhány másodperc alatt, a mi ultrahangos gépünkel.


AJÁNLOTT TERMÉK InterElectronic . Productronica