Europlacer ii-N1 SMT multifunkciós beültetőgép


ii-N1

Az új ii-N1 egy kiforrott gép, jól konfigurálható, új megjelenésű, új RC 5.16 program mely integrált elektromos tesztelőt tartalmaz. Ez a lépés biztosítja a termelés irányítás számára a termelés sikerét, segítve a folyamatok finomítását és felhasználói hozzáférést.

ii-N1 bizonyítottan technológiailag fejlettebb csomagot kínál, vonzó áron.

 

 

Europlacer ii-N1 katalógus

Europlacer összes videója megtekinthető itt

 

 

 

RC 5.16
 

RC 5.16 az Europlacer grafikus felhasználói felülének legújabb változata, amelyben egy szélesebb érintőképernyős monitor látható, ezáltal az egész grafikus felületen megkönnyíti a gyors és egyszerű navigációt .

 

 • Microsoft® Windows® 10, 64 bites operációs rendszer
 • Tiszta grafikus felhasználói felület a könnyebb kezelhetőség érdekében
 • Több magos rendszer, a videó elemzés gyorsítására, a beültető program és belső kommunikáció optimalizálására.
 • JEDEC tálcatár képesség
 • Továbbfejlesztett alkatrész könyvtár:
  • A kijelzőn megjelenik a nem optimális alkatrész, a módosítás lehetőségével
  • Különböző alaktrész formák pontos prezentációja (szegmentált, flip-chip, stb)
  •  Az első láb megjelölése a  kijelző és helyzetének módosítása
  • Új speciális elemzés bonyolult eszközök számáéra
 • Elektromos teszt varázsló, a felvétel és beültetés vizsgálati felületen
 • Szerver / kliens adatbázisok kezelése csökkenti a felhasználó hálózati forgalmát, ami gyorsabb a kommunikációs sebességet és több gép támogatását eredményezi - akár 9 gép soronként
 • Több lábbal rendelkező vagy BGA alkatrészek továbbfejlesztett elemzése, nagy felbontású rögzített kamerával
 • Online dokumentáció

 

 

ALKATRÉSZ TESZTER

 

Europlacer integrált komponens tesztere létfontosságú opció a kiemelt minőségű gyártók területein, mint például az autóipar, katonai, orvosi vagy a légi közlekedés. A teszter önállóan kalibrálható függetlenül a nemzetközileg elismert szabványoknak és szabvány intézeteknek. A dinamikus tesztelés az alkatrész elhelyezés során garantálja a szabályszerű teljesítményt, ami szükséges az igényes alkalmazásoknál.  Az Europlacer elektromos vizsgálató egysége a gép belsejében van szerelve, ezáltal független bármilyen platformtól vagy az adagolók számától. A fej magában foglal egy négyvezetékes Kelvin-csatlakozós LCR mérőhídat amely egy flexibilis nyomtatott áramköri teszt padhoz kapcsolódik. Ez a pozíció, a felvétel és a beültetés között található, ahol az alkatrészt beméri.

 

 

 

 

ii-N sorozat két bevált technológiailag

vonzó áron

Follow Me System by INTEON

 

 

TRACK PACK

Frissítési csomag összefogja az Europlacer teljes nyomon követhetőségét és "PROMON" lehetőséget, hogy az 1D és 2D nyomon követhetőséget egy újabb szintre emelje. Track Pack tartalmazza az automata szélesség állító szállítószalagot, a programozó állomást és a mikroterminált.

 

AERO PACK

Egy nagy integritású ESD frissítőcsomag, amely kiterjeszti a szabványos ESD-előírásokat a panel szállításon és a pick & place mechanizmusokon túl a teljes iineo + platformra.

 

TOTAL TRACEABILITYTM

 

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy integrálják a teljes nyomon követhetőséget az egész termelési folyamatra. A nyomonkövethetőség érdekében ez az intelligens rendszer alkatrész szintén átfogó adatnaplózást készít minden egyes elkészített nyomtatott áramkörről. A PCB kamera felismeri a vonalkódot, míg az intelligens adagolók szolgáltatják az adatokat. Az archív feldolgozható a PROMON termelési felügyeleti program segítségével, vagy elemzésre exportálható a nyomon követhetőség érdekében. A termék azonosítása alapján, a rendszer lehetővé teszi az automatikus program betöltését.

 

 

PROMON

Az Europlacer gépeken, mint egy termelési „műszerfalként” szolgál a PROMON ami egy könnyen használható szoftver termelési irányítási adatokat szolgáltat. Folyamatosan gyűjti és tárolja az összes termelési adatot, egy sorban, vagy több vonalban, a "Live Mode" lehetővé teszi a valós idejű megtekintést és a helyi vagy távoli elemzést. Statisztikai móddal a kijelölt időszakra elemezi az adatokat. A kezeléshez szükséges adat mennyiség és jelentéskészítés, a teljesítmény adatok termelékenység optimalizálása, mellett a PROMON ideális eszköz, hogy elemezze és keresse a nyomonkövetési adatokat.


AJÁNLOTT TERMÉK Follow Me System by INTEON