Egyedi készítésű ipari ultrahangos tisztító berendezések


Az Iskra Pio Kft. egy saját tőkével rendelkező vállalat, amelynek székhelye és termelése Šentjernejben található Szlovéniában.

A cég fő tevékenysége ultrahangos tisztító technológiákhoz szükséges berendezések tervezése és gyártása.

2001-ben a vállalat a fennállásának 10. évfordulóján megszerezte az ISO 9001 minőségbizonyítványt.

A nagy tapasztalatnak és a munkatársaink folyamatos oktatásának köszönhetően a vállalat nagy hangsúlyt fektet a tisztító technológiák fejlesztésére. Vállalatunk alapvetően az egyetlen ilyen gyártó Szlovéniában, de a külföldi piacokon is versenyképesek vagyunk, és a termelésünk 70% -át is ott értékesítjük.

 

Főbb ügyfeleink a hazai és külföldi gyógyszeripari cégek, orvosi intézmények, gyógyszertárak és kutatóintézetek. Az utóbbi években, magasan képzett technikai személyzet felvételével növeltük termékeink termelési mennyiségét és minőségét.

Az Iskra Pio Kft. jól szervezett fejlesztési részleggel rendelkezik, amely 30 mérnököt foglalkoztat. A fejlesztési részleg foglalkozik a berendezések tervezésével, a gyártás mechanikai részének fejlesztésével, a gépek megépítésével is.

A termékeink egyre összetettebbek és egyre nagyobb igényeket kell, hogy kiszolgáljanak. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a gyártásban és a fejlesztésben úgy a hazai, valamint az európai piacon.
 
Különleges termékek

Különböző programok keretein belül a fejlesztési részleg egyedi projekteket hajt végre az ügyfelek igényeihez igazítva.

Az Iskra Pio fejlesztési osztály 30 mérnöke ismereteket és tapasztalatokat szerezett a gépek építéséből és az automatizálásból.

Modern eszközöket használunk (PROENGINEER, SIMATIC STEP 7, WINCC, Microsoft.NET technológia), amelyek a gyors és minőségi termékfejlesztési folyamatokat biztosítják.

Alumíniumöntödei termékeknél az autóiparban: tökéletesen tiszta és zsírtalanított öntőformák néhány másodperc alatt, ultrahangos megoldásainkkal.


AJÁNLOTT TERMÉK Follow Me System by INTEON