TAGARNO FHD PRESTIGE video mikroszkóp

Amikor a minőség a legfontosabb feladat
- akkor Önnek az új TAGARNO mikroskópra van szüksége

 

Ez egy teljesen új gondolkodásmódon tervezett digitális mikroszkóp. Egy fejlesztési folyamat, amely lehetővé teszi, hogy digitális mikroszkópját  folyamatosan új lehetőségekkel frissítse. Ez lehetővé teszi, hogy rendszerét testreszabja, mint a kedvenc nagyítási eszközét, minőség ellenőrzésre és elemzésre. Különböző kiegészítők hozzáadásával, mint a világítás, lencsék és az asztal, lehetővé teszi, hogy tovább testreszabja digitális mikroszkópját, ahogy az Ön igényeinek megfelel.

Optikai zoom, nagy képtovábbítási sebesség és 1080p képminőséget nyújt, kristálytiszta nagyított képének felhasználásával dokumentációs anyag készíthet, melyet munkatársaival és partnereivel gyorsan megoszthat. Rögzítse a képeket közvetlenül a mikroszkópra vagy a számítógépre. Az mikroszkóp alatti tárgyakról a kérernyőn gyorsan és könnyen méréseket végezhet, ezáltal értékes és hiteles dokumentációt készíthet.

     

Tagarno katalógus

Tagarno mérőprogram

 

 

Folyamatosan javítsa mikroskópjának minőség ellenőrzését új technológiák hozzáadásával

Az új TAGARNO rendszerrel, gyorsan és egyszerűen hozzáférhet a legújabb technológiákhoz anélkül, hogy minden alkalommal befektetne egy új mikroszkópba. Csak ki kell választani a kívánt funkciót, adja hozzá a jelenlegi TAGARNO FHD mikroszkóphoz. Így mindíg van egy digitális mikroszkópja mely tartalmazza a legfrissebb és releváns funkciókat. ÍEzáltal képes megváltoztatni a rendszert, hogy segítséget nyújtson a minőségi munkában.

  
Kiváló kép dokumentáció nagyítási minőségben

1080p képminőség, 60 képkocka másodpercenként, és 30x optikai zoom, jellemzik a digitális TAGARNO mikroszkópot. A kamera élő képe torzítás és zavarmentes, késésnélküli élőképet képet biztosít. Beépített automatikus élességállítás és az ultra érzékeny fényérzékelő garanciája a kiválló mélységélességnek bármilyen nagyítási szinten.

 

  

Kiváló stabilitás lehetővé teszi a nagy nagyítást


Attól függően milyen lencsét választott (TAGARNO FHD PRESTIGE nagyítása 1,6-tól 590-ig) egy minőségi képet lát egy 24" monitoron. Stabilitás és a kiváló képminőség lehetővé teszi a nagy látómezőt. Ez azt jelenti, hogy minimális zoommal nagyobb területen megtekinthető a kinagyított kép, eltérően egy hagyományos mikroszkóppal ellentétben.

 

Gyors dokumentáció és érvényesítés 
az önálló TAGANO digitális mikroszkópnál 


Könnyedén készítsen kiváló minőségű dokumentációt, képeket a Focus Stacking funkcióval. Készítsen egy ultra éles képet fentről lefelé automatikusan egymásra helyezve a képeket, különböző fókusz magasságban. A képeken nincsennek homályos vagy életlen területek.

 
  

A képeket közvetlen tárolása a pendrive-re, egyszerű dokumentáció

A képeket beépített USB 2.0 csatlakozóval közvetlenül tárolhatja bármilyen USB adthordozóra. Így átviheti számítógépre a képeket későbbi dokumentációra, gyors és könnyen megoszthatja a vállalati ellátási láncban.

  

Közvetlenül a számítógépről könnyedén menteni és megoszthatja ellenőrző képeit és videóit

Integrált USB 3.0 segítségével megjeleníthető és rögzíthető a tömörítetlen videó az Ön számítógépén, további szerkesztésre vagy megosztásra, kollégái és üzleti partnerei számára.

 

Készítsen érvényes képeket jobb mélységélességel

A FULL HD 30x optikai zoommal a mélységélesség jelentősen javult, és a felhasználónak egy jobb áttekintést a minimális zoomnál. Kapcsolja be a függőleges, vízszintes vagy függőleges és vízszintes képernyőn megjelenő vonalzót, mértékegysége milliméterben vagy angolszász mértékegysében látható az élő képernyőn. Az is lehetséges, hogy a képet a vonalzó funkcióval együtt mentse.

 

Műszaki adatok

Nagyítás 30x optikai
Kamera felbontása

FHD1080p, 1920x1080@ 60/50/30/25Hz

HD720p, 1280x720@60/50/30/25Hz

Működési magasság Min: 27mm/1.06” Max: 270mm/10.63”
Működési magasság 150mm/5.91”
Automatikus nagyítás Igen
Írisz, retesz Igen
Kép rögzítése USB / PC
Súly 11,0 kg/24.25 lbs / alsóvilágítással: 14,0 kg/30.86 lbs 
Méretek H: 464mm/18.27” W: 320mm/12.60” D: 325mm/12.80” 
Teljesítmény 20W
Lézer Nincs

AJÁNLOTT TERMÉK Tagarno 4K