TAGARNO FHD TREND video mikroszkóp

Amikor a minőség a legfontosabb feladat
- akkor Önnek az új TAGARNO mikroskópra van szüksége

 

Ez egy teljesen új gondolkodásmódon tervezett digitális mikroszkóp. Egy fejlesztési folyamat eredménye amely lehetővé teszi, hogy digitális mikroszkópját  folyamatosan új lehetőségekkel frissítse. Ez lehetővé teszi, hogy rendszerét testreszabja, mint a kedvenc nagyítási eszközét minőség ellenőrzésre és elemzésre. Különböző kiegészítők hozzáadásával, mint a világítás, lencsék és az asztal, lehetővé teszik, hogy tovább testreszabja digitális mikroszkópját, ahogyan az Ön igényeinek megfelel.

 

Optikai zoom, nagy képtovábbítási sebesség és 1080p képminőséget nyújt, kristálytiszta nagyított képének felhasználásával dokumentációs anyagot készíthet, melyet munkatársaival és partnereivel gyorsan megoszthat. Rögzítse a képeket közvetlenül a mikroszkópra vagy a számítógépre. A mikroskóp alatti tárgyakról a kérernyőn gyorsan és könnyen méréseket végezhet, ezáltal értékes és hiteles dokumentációt készíthet.
  
Tagarno katalógus

Tagarno mérőprogram

 

 

Javítsafolyamatosan mikroskópjának minnőség ellenőrzését új technológiák hozzáadásával

Az új TAGARNO rendszerrel, gyorsan és egyszerűen hozzáférhet a legújabb technológiákhoz anélkül, hogy minden alkalommal befektetne egy új mikroszkópba. Csak ki kell választani a kívánt funkciót, adja hozzá a jelenlegi TAGARNO FHD mikroszkóphoz. Így mindíg van egy digitális mikroszkópja mely tartalmazza a legfrissebb és releváns funkciókat. Ezáltal képes megváltoztatni a rendszert, hogy segítséget nyújtson a minőségi munkában.

 

 
Kiváló kép dokumentáció nagyítási minőségben

1080p képminőség, 60 képkocka másodpercenként, és 30x optikai zoom, jellemzik a digitális TAGARNO mikroszkópot. A kamera élő képe torzításmentes, zavarmentes és késésnélküli élőképet képet biztosít. Beépített automatikus élességállítás és a ultra érzékeny fényérzékelő garanciája a kiválló mélységélességnek bármilyen nagyítási szinten.

 

Gyors dokumentáció és érvényesítés 
az önálló TAGANO digitális mikroszkópnál

Könnyedén készítsen kiváló minőségű dokumentációt, képeket a Focus Stacking funkcióval. Készítsen egy ultra éles képet fentről lefelé automatikusan egymásra helyezve a képek, különböző fókusz magasságban. A képeken nincsennek homályos vagy életlen területek.

 
  

A képeket közvetlen tárolása a pendrive-re, egyszerű dokumentáció

A képeket beépített USB 2.0 csatlakozóval közvetlenül tárolhatja bármilyen USB adthordozóra. A képeket így átviheti a számítógépre, későbbi dokumentációra vagy gyorsan és könnyen megoszthatja a vállalat adat átviteli láncban.

  

Közvetlenül a számítógépről könnyedén menteni és megoszthatja ellenőrző képeit és videóit

Integrált USB 3.0 segítségével megjeleníthető és rögzíthető a tömörítetlen videó az Ön számítógépén, további szerkesztésre vagy megosztásra, kollégái és üzleti partnerei számára.

 

Készítsen érvényes képeket jobb mélységélességel

A FULL HD 30x optikai zoommal a mélységélesség jelentősen javult, és a felhasználónak egy jobb áttekintést a minimális zoomnál. Kapcsolja be a függőleges, a vízszintes vagy függőleges és vízszintes képernyőn megjelenő vonalzót, mértékegysége milliméterben vagy angolszász mértékegysében látható az élő képernyőn. Az is lehetséges, hogy a képet a vonalzó funkcióval együtt mentse.

 

Műszaki adatok

Nagyítás 30x optikai
Kamera felbontása

FHD1080p, 1920x1080@ 60/50/30/25Hz

HD720p, 1280x720@60/50/30/25Hz

Működési magasság Min: 50mm/1.97” Max: 312mm/12.28”
Működési szélesség 385mm/15.16”
Automatikus élesség Igen
Írisz, reteszelő Igen
kép rögzítése USB / PC
Súly 6,8 kg/14.99 lbs 
Méretek H: 460mm/18.11” W: 325mm/12.80” D: 530mm/20.87” 
Teljesítmény 20W
Lézer jelölő Igen

AJÁNLOTT TERMÉK Follow Me System by INTEON