Europlacer XPII multifunkciós SMT beültetőgép

 

XPII névre hallgató gép egy teljesen új megközelítésből áll a beültetéshez. Az Europlacer innovatív díjnyertes iineo technológiáját alkalmazva az XPII előnyei közé tartozik a kevés karbantartást igénylő motor, nagy felbontású digitális kamerája és a fejen található kifinomult alkatrész felismerő egysége. Az XPII ezen speciális funkcióival minden képessége kihasználhatóvá válik. A moduláris és kis helyen elférő gép tökéletesen illeszkedik a gyártósorhoz.

MEDIA

Az XPII beültető gép rendelkezik az Europlacer által gyártott beültető gépek felszereltségével, úgy mint „turret” beültető fej, intelligens (memória  chipes) tárak és nagyteljesítményű szoftver. Választható „turret” fejjel van ellátva, illetve mozgás közbeni alkatrész felismerő egységgel, amely alkatrészek széles választékát felismeri beültetés közben (a 01005-től  50x50 mm-ig). Az XPII képes alkatrészek befogadására tálcáról és szalagról egyaránt.

 

Az XPII egy kompakt rendszer, ami az Europlacer integrált intelligenciáját használva kielégíti az összes beültető technikát. A rendszer széles körben konfigurálható, két verziót támogató: XPII-I és XPII-II (egy vagy két beültető fejes), 8 vagy 12 pipettás, szalagtár kocsi vagy adagoló kocsi, mátrix tálca adagoló, belső mátrix tálca tartó. A régebbi „chip-shooter” beültető gépekkel ellentétben az XPII-nek nincsenek korlátjai az alkatrészek felhasználhatóságát illetően. A PCB a gyártás során mozdulatlan.

 

Konfiguráció példák:

 

Europlacer katalógus

 

 

OPCIÓK

  • Fix kamera

  • Belső mátrix tálca tartó

  • Elektronikus teszt

  • Szállítószalag automatikus beállításokkal

  • Hátsó vezérlés

  • Mindkét irányból futó szalag

  • Speciális pipetta tároló

 

 


AJÁNLOTT TERMÉK Follow Me System by INTEON